2-binds bogværk

  • Home
  • / /
  • 2-binds bogværk

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

Sigurd fortæller Danmarkshistorie er to bind på i alt 580 sider, hvor Sigurd i sin vanlige humoristiske og informative fortællestil gennemgår alle danmarkshistoriens perioder. Sigurd har modtaget en lang række formidlingspriser, blandt andet for sit sprog og sin evne til at nå både børn og voksne. ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie” er et af hans absolutte hovedværker, og målgruppen er 5-100 år. Bogen fås i to udgaver, med eller uden cd. Begge udgaver er gennemillustreret af tegneren Jeanette Brandt.

Pris: Udgave uden cd kr. 400 kr.
Udgave med cd kr. 500 kr.

Bind 1:

Fra istiden til oplysningstiden

Hvad spiste NEANDERTALERNE? Hvordan så VIKINGERNE ud? Hvor kommer DANNEBROG fra? Hvem var KONGER, og hvem var HELTINDER, da Danmark blev skabt?

Få alle svarene og meget mere her i første bind af Sigurd fortæller danmarkshistorie.

Tag med Sigurd Barrett gennem de tusinder af års røverhistorier, storpolitik og smålandbrug, der danner grundlag for det land, vi i dag kalder for Danmark.

For mere end 128.000 år siden boede små flokke af neandertalerfamilier, der hvor grænsen til Tyskland ligger i dag. Vi dumper ned i historien, lige da en af disse familier har fanget en skovelefant, og vi er med hele vejen, til Tordenskjold stikker til søs.

Link til læseprøve:

 

Bind 2:

Fra oplysningstiden til fremtiden

Hvornår var det GULDALDER? Hvad er en GULLASCHBARON? Hvordan ser en VÆLTEPETER ud? Er JITTERBUG noget, man kan danse, og hvordan ser FREMTIDEN ud for det land, vi kender som Danmark?

Få alle svarene og meget mere her i andet bind af Sigurd fortæller danmarkshistorie.

For cirka 300 år siden skabte Holberg komedier, der stadig bliver spillet på teatrene, Brorson skrev salmer, der bliver sunget endnu, og billedhuggeren Thorvaldsen skabte sig et navn som Danmarks helt store internationale superstjerne. Sigurd Barrett tager os i andet bind af sin danmarkshistorie gennem flere verdenskrige, store opfindelser og små sejre helt til moderne tid med kulørte hippier, sorte punkere og en mere digital verden.

Link til læseprøve:

Køb udgave uden cd Køb udgave med cd
©  Sigurds Danmarkshistorie. All rights reserved.